PŘEDVÁNOČNÍ VESELÍ

Pozvolna se blíží  konec roku a Vánoce jsou  za dveřmi.  Nové sdružení ZP Letovice pořádá poslední akci roku 2017.   Jednalo  se o  tradiční a populární,,Předvánoční veselí“ které si vždy svým bohatým a zábavným  programem   získalo  nesmírnou oblibu našich členů i pozvaných hostů. Konalo se   opět v letovickém  kulturním  domě.
   Hodnou chvíli před začátkem samotného odpoledne, byl     sál KD  do posledního místa obsazen. Slavnostní zahájení obstaral nám dobře známý brněnský herec Jan Grygar svým překrásným povídáním o čase vánočním, které  zakončil srdečným přáním pevného zdraví v novém roce a krásným prožitím času vánočního všem našim členům. Společným zazpíváním vánoční koledy byl zahájen vlastní  program  odpoledne. Milé bylo pozdravení ústy pana starosty města Vladimíra Stejskala, který všem popřál hodně zdraví, štěstí a dobré nálady do nového  roku. Nadaci města  Letovice, která  podpořila tuto předvánoční   akci, zastupoval Jan Královec. Naše setkání svoji  účastí  podpořila   a všechny pozdravila ředitelka MKS Letovice Mgr. Jana Trubáková. Vítanými a tradičními  hosty byli  naši přátelé z organizace zdravotně  postižených z Černé Hory a Bořitova a klienti letovické Diakonie. Ke slavnostní a sváteční náladě jednoznačně přispěla krásná fialově laděná vánoční výzdoba veškerých  prostor KD, kterou připravily naše ženy pod vedením Emy Stehlíkové. Na  svátečně   nazdobených stolech se  naše  ženy chlubily svým znamenitým vánočním cukrovím. Kulturní program byl zahájen nadmíru hodnotným a poutavým  vystoupením žáků ZUŠ Letovice.
   Závěr odpoledne patřil hudbě k tanci a poslechu. Všichni jsme si užívali krásných     melodií,  které  nám  skvělí hudebníci vokální skupiny Klipt  předkládali.  Nelehké  bylo  loučení s touto vydařenou akcí,  kde si všichni přítomní  náležitě  užili veselý, záživný  a slavnostní program k pobavení a dobré náladě.
   Do nového roku vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti Vám  za NSZP  přeje,

RAŠOVSKÝ  BORIS